maandag 31 december 2012

Comfortabele look op Oudejaarsdag

Op Oudejaarsdag genieten we met ons gezinnetje van het samen zijn, steken we sterretjes af op straat en bereiden we de hapjes voor zodat we daar 's avonds met vrienden lekker van kunnen smullen! Bij deze bezigheden hoort een comfortabele look. Nu nog nadenken wat we vanavond aan gaan doen :-)! Wordt het glitter, paillet, klassiek zwart...

Enkellaarsjes: Cinderella | Rokje met pailletten en strikjes & zwart truitje: Juffrouw Janssen Amsterdam | Jas: Solo | Accessiores: Bijenkorf collectie | Kralen tasje: souvenier Maleisie

zondag 30 december 2012

Te gekke bloempotten

Gisteren spotte ik in een tuincentrum deze originele bloempotten, met een bedrukking van porseleinen vazen. De potten komen uit de herfst/winter collectie van Serax. Ik ben al een tijdje een groot fan van dit merk omdat ze betaalbaar en vernieuwend design leveren. Ze werken nauw samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland, waardoor hun collecties altijd uniek zijn. De producten zijn voornamelijk te koop in grote tuincentra en speciaalzaken. Je wordt er echt hebberig van!

Bloempotten: Serax

zaterdag 29 december 2012

Kleurentorentjes

Mijn zoon van 3 jaar is gek op spelletjes. Het moet alleen niet te lang duren anders verliest hij zijn aandacht. We zijn druk aan het oefenen met het leren herkennen en benoemen van kleuren. Dankzij het spel Kleurentorentjes weet hij dat er meer is dan alleen maar groen, groen en groen. Het spel is heel eenvoudig. Gooi met de dobbelsteen en zorg dat je als eerste het torentje compleet hebt met de kralen in de juiste volgorde. Echt een aanrader!

vrijdag 28 december 2012

Game: mijn Fashion Store

Stiekem altijd al een eigen winkel willen runnen? Erg vermakelijk maar ook heel verslavend is het spel Fashion Story. Consumenten wachten ongeduldig totdat de deuren van je boetiek geopend worden. Het is aan jou om je winkel in te richten, de nieuwste modeitems in te kopen en aan te bieden. In de tussentijd kan je shoppen in de boetieks van je 'neighbours'. Ik ben inmiddels aangekomen in level 82 en het verveeld geen seconde! De game is gratis te downloaden in de App Store. Enjoy!

donderdag 27 december 2012

I Believe I Can Fly

Welk jongetje droomt er nou niet van om piloot te worden? En hoe leuk is het als je alvast kunt oefenen voor piloot? Deze muts houdt niet alleen het hoofd en de oren van je stoere jongen warm in de winter, hij kan hiermee ook regelrecht in een straaljager plaatsnemen. Adorable! Van mij mag het gaan vriezen.

Pilotenmuts: Pince Mi & Pince Moi | Trui: Another World

 

Kerstkilo's? Maak je niet dik!

Op tweede kerstdag zag ik de eerste tweets voorbij komen met tips over het kwijtraken van de kerstkilo's. Dit terwijl ik nog volop aan het nagenieten was van het uitgebreide kerstdiner en met een glas wijn en iets te knabbelen op de bank was neergeploft. Wat is dat toch, de hele wereld propt zich met de feestdagen vol, en gelijktijdig zijn we allemaal als de dood om aan te komen. Je komt echt niet blijvend aan tussen kerst en oud en nieuw, eerder tussen oud en nieuw en kerst. En ben je wel iets in gewicht aangekomen, zorg dan dat je het op een gezonde manier kwijtraakt.

Modifast, South Beach, Atkins, Sonja Bakker.. mij niet gezien. Alhoewel een dieet best voor houvast kan zorgen, kies ik er liever voor om gezond en evenwichtig te blijven eten. Geen ingewikkeld dieet, maar met slechts een paar gouden regels, zorg ik dat mijn gewicht op peil blijft.

De gouden regels:
  • Probeer doordeweeks ongezond eten, met veel verzadigde vetzuren, te laten staan;
  • Kies voor gezonde producten en eet gevarieerd;
  • Las minstens 3 alcoholvrije dagen in, en beperk je op de overige dagen tot 1/2 glazen;
  • Blijf onder de 2000 calorieën per dag (voor mannen is dit maximaal 2500 calorieën);
  • Eet in het weekend wat je lekker vindt, maar overeet je niet;
  • Teveel gegeten? Las de dag daarna dan een balansdag in;
  • Drink dagelijks minimaal 1,5 liter caloriearme drankjes zoals water, groene thee, lightproducten.
En vergeet niet: samen eten en drinken is gezellig! Probeer er ook gewoon van te genieten en jezelf bijvoorbeeld op een lekkere oliebol te trakteren. Jammie, jammie, jammie... delicious :)!

dinsdag 25 december 2012

Merry X-dress

Wat gaan jullie doen met kerst? Lekker uiteten of uitgebreid koken voor gasten? Wat je ook op de planning hebt staan vandaag, het is een uitstekend moment om je feestelijk aan te kleden.

Mijn keuze is gevallen op een little black dress van semitransparante stof. De jurk is aan de bovenkant bewerkt met kleine stippen, en heeft grote geborduurde bloemen aan de onderzijde. De markesieten sieraden geven de outfit een feestelijke touch.

Het jurkje is overdag, tijdens de kerstlunch, goed te combineren met een kort jasje en kan in de avond feestelijk worden afgemaakt met een (transparant) sjaaltje.

Ik ben er klaar voor! Tijd om de auto in te stappen.

Merry X-dress!



Little Black Dress: Addy for Steps | Korte blazer: Vila | Panty: Hema | Ring markesiet

maandag 24 december 2012

Zo moeder zo dochter

De kerstman weet goed hoe je mij blij kunt maken. Deze prachtige jurk met bloemenprint van King Loui vond ik vanavond onder de kerstboom. King Loui staat bekend om retro- en vintagestijlen en is een walhalla voor fans van stippen en bloemendesigns. Voor de baby girls is er Petit Loui, en laat de kerstman nou ook een mini variant van de jurk voor mijn kleine meid hebben meegebracht. Hoe cute is dat! Zo kunnen we beide stylish het nieuwe jaar in. Bedankt kerstman :-)!

zaterdag 22 december 2012

Fashion te gek? Deel mijn blog!

Nog een paar nachten slapen voordat we ons lekker mogen opdoffen voor de Kerst. Hopelijk heeft de kerstman voor de 'Fashion gekken' onder ons een leuk jurkje, beauty-product of sieraad ingeslagen.

Ik ben nu een kleine twee weken bezig met bloggen en het is super leuk om te zien dat er dagelijks al een paar honderd pageviews zijn!

Behoor je nu al tot een van mijn vaste lezers, help me dan mijn blog bekend te maken. Deel mijn artikelen bijvoorbeeld op social media of verspreid de URL van mijn blog onder andere 'Fashion gekken'. Met jullie hulp kan ik mijn blog verder uitbreiden.

Heb je tips of goede ideeën mail me dan: ikbenmode@gmail.com. Je kunt me ook volgen op Twitter: @fashiontegek of via de Bloglovin-illustratie.

Dank jullie wel en alvast hele fijne kerstdagen!

Liefs,
Fashion (te) gek

vrijdag 21 december 2012

Kerstman wat ben je gul dit jaar

Zeg eens eerlijk: heb je een afspraak staan bij de kapper voordat de kerstdagen beginnen? Je gaat zeker ook dit weekend naar de stad hè? Of de laatste kadootjes voor onder de kerstboom online bestellen? En zondag wip je nog even binnen bij de Albert Heijn om wat verse culinaire boodschappen van het Jamie Oliver of Excellent-assortiment in te slaan.

Hoezo recessie? Detailhandel Nederland verwacht dat we dit weekend massaal met zijn allen de supermarkten en winkels binnenstormen. Favoriete kado's zijn kleding, tablets, espressomachines en dure sieraden. Wauw, de kerstman is gul dit jaar :).

Mijn eerste kerstkado kreeg ik vanmorgen bij de kapper. Een mini goodiebag van Goldwell, met een Anti-Brassiness Shampoo voor helder blond en gehighlight haar en mijn favoriet onder de vijlen: de glasvijl. Deze vijl gaat lekker lang mee en is het minst schadelijk voor je nagels. Love it!

Anti-Brassiness shampoo: Goldwell | Glasvijl: Goldwell
 



donderdag 20 december 2012

Fashion aankoop: liefde op het eerste gezicht

Ik herinner me het moment dat ik als klein meisje meedeed aan een tekenwedstrijd van de Donald Duck nog goed. Op een dag werd er een grote kartonnen doos bezorgd. En omdat mijn naam erop stond, mocht ik het open maken. Vol enthousiasme opende ik mijn kado, die tot aan de rand gevuld bleek te zijn met chocolade.

Het gevoel van toen beleef ik telkens opnieuw wanneer een koerier een kartonnen doos aan de deur bezorgt. Anders dan bij het winnen van een prijs, weet je wat je kunt verwachten van je online bestelling. Alleen is een foto van een jurkje of high heels toch anders dan een product fysiek ervaren.

Pas op het moment dat je een kartonnen doos openmaakt, en je de aankoop eindelijk in je handen hebt gesloten, weet je of de liefde op het eerste gezicht gemeend is. Blijkt de aankoop vervolgens als gegoten te zitten, dan pas weet je dat je elkaar nooit meer wilt laten gaan.

Doet dit moment zich voor, dan ontstaat er een intens gevoel van geluk. Ik kan me geen beter kado wensen. Hieronder een foto van mijn nieuwste liefde: classy leren veterpumps. Er is geen twijfel over mogelijk, hier ga ik heel wat paden mee bewandelen.


Leren veterpumps: Pier One | Speelgoed loopauto: Marquant

woensdag 19 december 2012

Schreeuw van geluk

Er is veel commotie over de reclames van Zalando. Vorig jaar werden ze 'bekroond' met de Loden Leeuw, en deze week kregen ze voor de tweede keer deze 'felbegeerde' prijs uitgereikt. Het publiek bleek massaal op hun te hebben gestemd en vonden de vrouw bij de dokter die bij elke nies van kleding verandert de meest irritante reclame. Tja irritant zijn de reclames inderdaad. Maar ik durf er vooruit te komen dat ik deze online fashion & schoenengigant ergens, vanuit marketing oogpunt, best geniaal vind!

Ik kwam het eerst in aanraking met Zalando als trouwe kijker van het televisieprogramma van Bridget Maasland 'Hoe vind ik een vent' (2010). Als vrijgezelle moeder met een druk leven dook Bridget Maasland achter de computer om een nieuwe outfit te scoren voor haar date. Geweldig vond ik het om te volgen hoe Zalando 'subtiel' werd geïntroduceerd in het programma. Mijn aandacht hebben ze er zeker mee gewonnen.
Het reclameoffensief van Zalando ging verder, en dit wordt nu 'beloond' met twee keer achter elkaar de Loden Leeuw als prijs. Maar laten we eerlijk zijn. Bijna iedereen in mijn omgeving kent Zalando, jong of oud, vrouw of man. Zeker 3/4 van deze personen plaatst regelmatig een bestelling bij deze online gigant. En hoe je het ook went of keert, het is prettig dat er geen verzendkosten worden gerekend, dat er voldoende keuze is voor een nieuwe outfit met bijpassende schoenen en accessoires en er altijd wel een kortingscode te vinden is.

Stel jezelf eens de volgende vragen:
  • Zijn de reclames irritant (mijn antwoord: JA)
  • Zijn de reclames herkenbaar, blijven ze in je hoofd zitten (mijn antwoord: JA)
  • Bestel je wel eens bij deze online winkel (mijn antwoord: JA)
  • Weerhoud het je om een bestelling te doen bij Zalando omdat je de reclames irritant vindt? (mijn antwoord: NEE)
Dan kan er voor mij maar één conclusie gelden: ze hebben het dus best goed gedaan! Gefeliciteerd.


dinsdag 18 december 2012

O My God: ik takel af

Ik heb wallen en rimpels en kom er niet meer vanaf. Misschien ook niet zo raar met een zoon van 3 jaar die graag alles samen doet en een dochter van 6 maanden die ook zo haar aandacht vraagt. Of houd ik me voor de gek en is vermoeidheid niet de reden?

Gisterennacht werd ik wakker, het drong opeens tot mij door. Ruim een week geleden ben ik 31 geworden. Niet zo vreemd dus dat ik steeds meer wal en rimpel in mijn gezicht ontdek. Ik ben niet meer die tiener van een paar jaar geleden, strak in haar vel, zonder man en kinderen, een jonge meid die zichzelf voortdurend moet bewijzen. Nee, ik ben een volwassen vrouw. Ik ben gesetteld, heb twee kinderen op de wereld gezet, een leuke baan en kan eigenlijk trots zijn op wat ik heb bereikt. Als je het zo bekijkt is ouder worden dus niet zo erg. En de gedachte dat het kind in mij die van gamen, flauwe grappen en pretparken houdt, nooit zal verdwijnen, geeft me rust.
Toch word ik steeds vaker geconfronteerd met het ouder worden. Dus helemaal loslaten kan ik het niet. Laatst ging ik naar de apotheek om me te laten adviseren over een potje dagcrème. Voor mij was een leuk uitziende meid aan de beurt. Toen ze haar geboortedatum 1991 hardop zei, werd ik met de neus op de feiten gedrukt. O My God: ze is 10 jaar jonger dan ik!
Het werd nog leuker toen de apothekersassistente mij daarna het advies gaf een zwaardere anti-rimpelcrème en oogcrème te gaan gebruiken. Ze had namelijk lachrimpels bij mijn ogen gespot, het aftakelproces was volop in gang. En bedankt mevrouw de apothekersassistente!

Ach, misschien moet ik de apothekersassistente juist dankbaar zijn. Tegen het aftakelproces kan je immers toch niks beginnen. Nu maar hopen dat mijn potje Vichy Liftactiv de schade kan beperken. Het smeert in ieder geval al heerlijk weg.

Dagcrème: Vichy Liftactiv | Oogcrème: Lifting, Kruidvat merk

maandag 17 december 2012

Mama ik wil ook een föhn

Het idee dat jongens alleen met auto's spelen en meisjes met poppen is achterhaald.

Onlangs was ik met mijn zoon aan het winkelen. Hij pakte uit de schappen een roze speelgoedset met daarin een föhn, borstel en een spiegel. 'Mama ik wil ook een föhn. Maar dan in de jongenskleur blauw'. Tja schat natuurlijk mag je van mij een föhn, maar helaas hebben ze geen andere kleur dan roze, vertelde ik hem, terwijl ondertussen lachende moeders aandachtig aan het meeluisteren waren.

Wat wil je ook anders met de papa's van tegenwoordig die er net zo graag leuk en verzorgd uitzien, dagelijks crème gebruiken en voor de spiegels staan te draaien. Niks mis mee toch.

Lieve speelgoedfabrikanten: breng de föhns, borstels en spiegeltjes ook eens in de 'jongenskleur' blauw op de markt. Jullie hebben de stap naar roze auto's toch ook gemaakt, mijn baby girl is er dol op. Ik weet het zeker, succes gegarandeerd!

Autootjes: Fisher Price Zooms Zooms, 6+ mnd

zondag 16 december 2012

Cake uit de magnetron

Was ik me vorige week nog uren aan het uitsloven om mijn gasten een zelfgemaakte appeltaart en feestcake voor te schotelen, wist ik gisteren binnen 10 minuten een zelfgebakken cake op tafel te zetten. Het bestaat echt!

Mijn zus bracht als side kado voor mijn verjaardag een cakevorm in de vorm van een kerstboom en mix voor chocoladecake mee. Gisteren stuurde ze via de whatsapp een foto van een versierde kersboomcake die ze samen met haar kids had gemaakt. Het oog van mijn zoontje viel op de foto en zonder er bij na te denken had ik hem beloofd ook zo'n cake te maken. Het was inmiddels 19.15 uur en bijna kinderbedtijd, dus ik kreeg een iets geïrriteerde blik van mijn man mijn kant op geworpen. Maar goed beloofd is beloofd, er zou een cake die avond op tafel komen.

Mijn mond viel wagenwijd open toen ik in de gebruiksaanwijzing las 'meng de complete mix voor chocoladecake en 200 ml water in een kom, verdeel het beslag vervolgens over een ingevette ovenschaal'. Lees ik het goed, alleen water toevoegen? Een paar regels daaronder stond 'Bak de cake in de magnetron op 600 watt in 8 minuten gaar'. Wat! Een cake uit de magnetron, dat kan nooit lekker zijn.

10 minuten later aten we de nog iets warme kerstboomcake, en eerlijk is eerlijk het smaakte prima. Echt een geweldige oplossing voor keukenprinsessen die de lat soms iets minder hoog willen leggen. En voor diegenen die beweren geen cake te kunnen produceren: I don't buy it anymore :)!


Chocoladecake mix: Homemade

zaterdag 15 december 2012

Lbd - warm holiday feelings

Onder het mom van 'je kunt geen zwarte jurkjes genoeg hebben', voeg ik regelmatig een little black dress toe aan mijn collectie. Met deze zwierige jurk kom je alvast in de stemming voor de feestdagen. Warm holiday feelings!



Jurk: Addy for Steps | Sjaal bloemenkant voile: Noa Noa | High Heels: Dr Adams | Panty: Hema


vrijdag 14 december 2012

Feestdagen prinsessenjurk

Kinderen bekijken de feestdagen vanuit een fantasievolle en ongedwongen invalshoek. En wat is het heerlijk dat ik dit samen met hun op die manier mag beleven. Samen lichtjes in de kerstboom bekijken, aandachtig luisteren of we de kerstman aan horen komen, liedjes zingen en met de kerststal spelen. Maar we beleven ook veel lol aan het uitzoeken van onze feestoutfits. Vanmorgen wees mijn zoon deze klassieke rode feestjurk met witte stipjes aan in de kledingkast van onze dochter en zei trots: mooie Prinsessenjurk. Zucht... wat kan de keuze dan opeens snel gemaakt zijn.

Jurk: Cob Kids | Speelgoed pop: Baby Alive | Kerststal: Little People

donderdag 13 december 2012

Kaal zonder eyeliner

Recentelijk werd ik in de Bijenkorf tegengehouden door een visagist van Dior. Mijn misschien iets te aangezette blauwe oog make-up paste niet genoeg bij mijn herfst/winter look. Ik laat me natuurlijk graag adviseren en was benieuwd naar zijn tips.

De blauwe kleur bleek eigenlijk prima als contrastkleur bij mijn bruin/groene ogen te passen, alleen moest ik diepere blauwe kleuren gebruiken en mijn bruine eyeliner achterwege laten. Ik had helemaal niet zoveel make-up nodig. Een vriendin van me bevestigde dat, met als resultaat een donker blauwe oogpotlood rijker en de rest van de week zonder eyeliner de straat op. Ik voelde me verdomd kaal en saai op momenten dat ik in de spiegel keek. Waar was ik gebleven? Mijn eyeliner breng ik daarom gewoon elke dag weer aan, maar als ik blauw wil gebruiken pak ik mijn donker blauwe potlood. Bottom line: een advies is maar een advies, doe er je voordeel mee maar blijf lekker jezelf :)!


Foundation: Vichy Normaderm | Brons poeder: Guerlain  | Oogschaduw, eyeliner, potlood: Hema | Mascara: L'Oreal Volume Million Lashes

woensdag 12 december 2012

Mijn pareltjes

Het liefst draag ik sieraden gemaakt van natuurlijke en eerlijke materialen. De parel is met zijn van oorsprong klassieke uitstraling mijn favoriet. Tegenwoordig kom je de parel in allerlei mode stijlen tegen. De sieraden gemaakt van echte parels zijn erg prijzig, maar de zoet water parels stralen gelukkig net zoveel klasse uit en geven je feestoutfit de finishing touch! Ze doen het zelfs goed als versiering in mijn mini kerstboom. Love parels!




dinsdag 11 december 2012

Amsterdam Fashion Week: definitief programma bekend

Vandaag is het definitieve programma bekend gemaakt van de 18e editie van Amsterdam Fashion Week. De Fashion week vindt dit keer plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 27 januari 2013. Dit jaar worden er in de Gashouder en het Transformatorhuis van de Westergasfabriek maar liefst 35 shows gehouden, dit is in vergelijking tot andere jaren uniek.

Zowel beginnende talentvolle modeontwerpers als de reeds gevestigde ontwerpers showen hun nieuwe collecties op de catwalk. Nieuw is dat Amsterdam Fashion Week publiekstoegankelijke activiteiten in en rondom het Fashion & Museum District organiseert.

Wat blijft is de agenda voor de binnenstad. Met het onderstaande programma zal Amsterdam Fashion Week de hoofdstad omtoveren tot modestad.


Programma
WEDNESDAY 23 JANUARY
18h00 Fashion Week Opening Night
19h00
Vodafone presents
iNDiViDUALS by AMFI
Catwalk Gashouder
20h00
De Sims presents
Jacob Kok Paradise
Ongoing
Transformatorhuis
21h00 Vodafone presents
The People of the Labyrinths Catwalk Gashouder
THURSDAY 24 JANUARY
14h00
TESSA WAGENVOORT
LAURASMITH
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
15h00 wehkamp.nl presents
studio JUX
Salon
Gashouder
17h00
FREDFARROWBRITTAVELONTAN
Atelier Milada by Ann Boogaerts
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
18h00
Marie Claire Presents
SIS by Spijkers en Spijkers
Catwalk
Gashouder
20h00
Marije de Haan MdH
Young Professional Transformatorhuis
21h00
Volvo Cars presents
Claes Iversen
Catwalk
Gashouder
FRIDAY 25 JANUARY
11h00
MICHELANGELO WINKLAAR
David Paulus
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
13h00
gsus sindustries
Salon
Gashouder
14h00
dido yland.
Allan Vos
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
15h00 Sjaak Hullekes
supported by
Just Brands
Catwalk Gashouder
17h00 Sophie#1234567+
Young Professional
Transformatorhuis
18h00
ABN AMRO presents
Edwin Oudshoorn
Catwalk Gashouder
20h00
Cold Method
Transformatorhuis
21h00 MUCHACHOMALO*
Catwalk
Gashouder
SATURDAY 26 JANUARY
14h00
DOMENICO CIOFFI
JIVIKA BIERVLiET
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
15h00
dennis diem
Catwalk
Gashouder
17h00
Winde Rienstra
Young Professional
Transformatorhuis
18h00 The Art of Form by Maidenform Catwalk Gashouder
20h00 NATA RYZH
Young Professional Transformatorhuis
21h00
She Energy Drink & Modeagenda.nl presents
Elise Kim
Catwalk
Gashouder
SUNDAY 27 JANUARY
13h00
L’Oréal Professionnel
Hairshow
Catwalk
Gashouder
16h00
L´Oréal Professionnel presents JANBOELO
Catwalk
Gashouder
17h00
SHANI VAN BREUKELEN
Dorhout Mees
Fashion Week Talent LAB
Transformatorhuis
19h00 TONYCOHEN
Catwalk Gashouder
20h00
DYLON presents
MELISSA SIEGRIST
Young Professional
Transformatorhuis
21h00 Marga Weimans
Catwalk Gashouder




Mens erger je niet: Addy's Celebration show

Ergenissen zijn zonde van je energie, maar soms ontkom je er gewoon niet aan. Zo kwam er letterlijk stoom uit mijn oren voor, tijdens en na de Celebration Show van Addy van den Krommenacker.

Addy van den Krommenacker vierde op 11 november j.l. in de Harbour Club in Amsterdam zijn 10-jarige jubileum. Speciaal voor zijn fans stelde hij voor het eerst, tegen betaling, zijn modeshow open voor het grote publiek. Al jaren ben ik fan van zijn creaties, en heb dan ook direct twee 2de rangs kaarten voor 65 euro per stuk aangeschaft.

In de uitnodiging stond dat de seating om 11.00 uur zou plaatsvinden en het gebeuren feestelijk zou worden afgesloten met drinks & bites. Een volledig programma dus, echt iets om je op te verheugen.

Rond 10.30 uur kwamen we aan bij de Harbour club. Spelregel bij de organisatie van grote events is dat je zeker een uur van te voren de boel klaar hebt staan. Je moet er altijd rekening mee houden dat gasten eerder kunnen arriveren. Helaas bleek dat er totaal niks was voorbereid.

Een half uur voor de seating waren ze buiten nog bezig met het spannen van de reclameborden, werd onze jas bij de garderobe niet aangenomen, mocht er voor 11.00 uur geen drankje genuttigd worden, en werden we vriendelijk verzocht weer buiten in de kou te gaan staan. Vervolgens werd de deur bruut op slot gedaan. Wat een heerlijk warm welkom.

Tijdens de show, die fashionable ruim 40 minuten te laat startte, bleken we in een try out te zijn beland. Alvast oefenen voor de avondgasten, de VIP'ers onder ons. Addy sprak via schermen zijn geliefde publiek/avondgasten toe, de techniek liet meerdere malen te wensen over en zijn jurken gingen met losse zomen de catwalk op. Ondanks zijn prachtige creaties was dit een enorme teleurstelling. Je verwacht waar voor je geld en een 'Celebration' gevoel over te houden aan deze bijzondere happening.

Na de show was er gelegenheid de Addy for Steps Collectie te passen en werd mijn humeur beter door de aanschaf van een elegant zwart jurkje, bewerkt met semitransparante stof met kleine stippen aan de bovenkant en grote geborduurde bloemen aan de onderzijde.

Wat hadden wij inmiddels zin gekregen in ons beloofde hapje en drankje. Je raad het al: voor het drankje werden we verzocht munten aan te schaffen en hapjes waren nergens te bekennen. Wat een domper.


Hopelijk heeft het de avondgasten allemaal lekker gesmaakt! Addy zal wel goed verdiend hebben aan deze try out, die na ons nog eens vrolijk werd herhaald met een betaalde show om 15.00 uur. Eén tip Addy: neem je fans serieus, dit zijn immers ook klanten en mede verantwoordelijk voor mond-tot-mond reclame en daarmee indirect ook voor je omzet.

Let's Celebrate: together!

Bretels: hot or not

Wat hebben Ciske de Rat en Jort Kelder overeen? Yes: bretels! Ze zijn terug van weggeweest.

Helaas geldt zoals bij veel mode-items: het staat niet iedereen. Maar o wat is het cute bij de niet volwassenen onder ons. Het past ook perfect bij de look van mijn 3-jarige, iets wat eigenwijze zoon. Schattig toch?!


Spijkerbroek met bretels, overhemd, trui: Zara Kids



maandag 10 december 2012

Eerlijk zullen we alles delen

De tijd dat ik al mijn geld kon besteden puur voor me, myself & fashion is voorbij. Gelukkig kan ik me tegenwoordig uitleven op mijn twee 'aankleedpoppen' van 3 jaar en 6 maanden :)! Omdat jonge kinderen snel uit hun kleren groeien, is het altijd een zoektocht naar iets leuks, origineels en betaalbaars. Wat dacht je van dit schattige jasje? Het heeft hele leuke details, zo kan mijn baby girl haar speelgoedmobiel kwijt in haar binnenzak ;).

Jasje: S&D Le Chic Baby


zondag 9 december 2012

Feestdagen dilemma: wat doe jij aan?

Heb je al een idee wat je aan moet doen met kerst en oud en nieuw? De decembermaand is de maand bij uitstek om je eens lekker op te doffen. Ik heb een aantal van mijn favorieten voor je uiteengezet.

Liefhebbers van de Voice of Holland hebben het vast al op de buis voorbij zien komen: Glitters, pailletten, goud en zilver doen het goed dit jaar: het kan niet gek genoeg. Lekker feestelijk en het mag allemaal met elkaar gecombineerd worden!

Jurk: Addy van den Krommenacker for Steps | High Heels: Dr Adams
Wil je een betaaldbaar en feestelijk designer jurkje scoren? Steeds meer modeketens brengen rond de feestdagen betaalbare collecties uit in samenwerking met gast designers. En laat ik daar nou net eentje van in mijn kast hebben hangen. Dit pailletten jurkje heeft een uitgesneden hart in de rugpartij en is mooi te combineren met high heels.

Zwart blijft mijn favoriet en heeft de overhand in mijn kledingkast. Je zit altijd goed met zwart. Dit jaar zie je veel kant of zwart met brocaat. Maar je kunt ook op de 'glam rock' tour.

Een leren look, of een little black dress gecombineerd met accessoires met studs maken deze stijl helemaal af.
Een compleet nieuwe outfit aanschaffen is helemaal niet nodig. Pimp gewoon je little black dress op met accessiores in deze stijl.

Wil je liever een iets bravere look met de feestdagen? Zoek dan eens naar halskettingen in de vorm van kraagjes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Voor mij een echte must have!