dinsdag 11 december 2012

Mens erger je niet: Addy's Celebration show

Ergenissen zijn zonde van je energie, maar soms ontkom je er gewoon niet aan. Zo kwam er letterlijk stoom uit mijn oren voor, tijdens en na de Celebration Show van Addy van den Krommenacker.

Addy van den Krommenacker vierde op 11 november j.l. in de Harbour Club in Amsterdam zijn 10-jarige jubileum. Speciaal voor zijn fans stelde hij voor het eerst, tegen betaling, zijn modeshow open voor het grote publiek. Al jaren ben ik fan van zijn creaties, en heb dan ook direct twee 2de rangs kaarten voor 65 euro per stuk aangeschaft.

In de uitnodiging stond dat de seating om 11.00 uur zou plaatsvinden en het gebeuren feestelijk zou worden afgesloten met drinks & bites. Een volledig programma dus, echt iets om je op te verheugen.

Rond 10.30 uur kwamen we aan bij de Harbour club. Spelregel bij de organisatie van grote events is dat je zeker een uur van te voren de boel klaar hebt staan. Je moet er altijd rekening mee houden dat gasten eerder kunnen arriveren. Helaas bleek dat er totaal niks was voorbereid.

Een half uur voor de seating waren ze buiten nog bezig met het spannen van de reclameborden, werd onze jas bij de garderobe niet aangenomen, mocht er voor 11.00 uur geen drankje genuttigd worden, en werden we vriendelijk verzocht weer buiten in de kou te gaan staan. Vervolgens werd de deur bruut op slot gedaan. Wat een heerlijk warm welkom.

Tijdens de show, die fashionable ruim 40 minuten te laat startte, bleken we in een try out te zijn beland. Alvast oefenen voor de avondgasten, de VIP'ers onder ons. Addy sprak via schermen zijn geliefde publiek/avondgasten toe, de techniek liet meerdere malen te wensen over en zijn jurken gingen met losse zomen de catwalk op. Ondanks zijn prachtige creaties was dit een enorme teleurstelling. Je verwacht waar voor je geld en een 'Celebration' gevoel over te houden aan deze bijzondere happening.

Na de show was er gelegenheid de Addy for Steps Collectie te passen en werd mijn humeur beter door de aanschaf van een elegant zwart jurkje, bewerkt met semitransparante stof met kleine stippen aan de bovenkant en grote geborduurde bloemen aan de onderzijde.

Wat hadden wij inmiddels zin gekregen in ons beloofde hapje en drankje. Je raad het al: voor het drankje werden we verzocht munten aan te schaffen en hapjes waren nergens te bekennen. Wat een domper.


Hopelijk heeft het de avondgasten allemaal lekker gesmaakt! Addy zal wel goed verdiend hebben aan deze try out, die na ons nog eens vrolijk werd herhaald met een betaalde show om 15.00 uur. Eén tip Addy: neem je fans serieus, dit zijn immers ook klanten en mede verantwoordelijk voor mond-tot-mond reclame en daarmee indirect ook voor je omzet.

Let's Celebrate: together!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten