dinsdag 7 mei 2013

Okaïdi/Obaïbi: trendy baby- en kinderkleding

Mijn zus en ik kopen de kleding voor onze kids graag bij Obaïbi/Okaïdi in Frankrijk. Hoewel dit merk relatief onbekend is in Nederland, is het een modeketen met winkels over de gehele wereld. De winkels zijn gespecialiseerd in trendy kleding en accessoires voor baby’s, jongens en meiden (0 tot 14 jaar). Bij dit merk kan je terecht voor leuke basis items, en klassieke kleding met een moderne twist. De verhouding prijs/kwaliteit is top, waardoor je eigenlijk bij voorbaat weet dat je een goede aankoop doet.

Floris heeft op de foto's, uit de nieuwe collectie, een stoer spijkerhemd aan. Klassiek te combineren met een camel-kleurige broek, of juist trendy met bijvoorbeeld een fel blauwe broek. Op een zonnige dag kan je de mouwen eenvoudig opstropen en met een drukknoopje vastmaken. En als het bijvoorbeeld 's avonds afkoelt combineren we het met deze leuke gestreepte trui van Okaïdi.









Voor mijn baby girl hebben we dit turkoois/blauwe 'Pauw'jurkje met bolero en prachtige snit gescoord, uit de nieuwe collectie van Obaïbi. Adorable.



Helaas is er nog geen Nederlandse webshop die het merk verkoopt. Gelukkig zijn er in Nederland wel een aantal fysieke winkels, bijvoorbeeld in Hilversum, Hoofddorp, Amersfoort, Rotterdam en Haarlem, waar je je helemaal kunt uitleven. En anders plan je toch een trip naar Frankrijk deze zomer ;-). Op de Franse website (okaidi.com) kan je alvast een voorselectie maken voor de lente/zomer garderobe van je kids.

Veel shopplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten