zondag 26 mei 2013

Kids fashion: Sergent Major

Bij een eerste verjaardag hoort een stralend kind met een mooie jurk. Fleurine zag er op haar 1ste verjaardag uit als een echte Birthday Girl dankzij deze feestelijke jurk van Sergent Major.

Jurk & Bolero: Sergent Major 

De lente/zomer collectie van het Franse kledingmerk Sergent Major is om op te vreten. Sergent Major biedt een uitgebreide collectie met draagbare en comfortabele kleding voor jongens en meiden in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. Het merk onderscheid zich door het gebruik van kwaliteitsstoffen met (eigen geproduceerde) exclusieve patronen en prints. 

Elk onderdeel in de collectie bevat een inspirerende verhaallijn. Zo maakt de jurk van Fleurine bijvoorbeeld onderdeel uit van het thema 'Goûter Dans Les Prés. De kleding in dit thema is geïnspireerd op het voorjaar met ontluikende natuur, meisjes die bloemen plukken en jongens die vol bewondering naar de jonge beestjes kijken. Et voilà, de beleving rondom die ene jurk is voor ons compleet :-)!

Sergent Major heeft ruim 400 winkels verspreid over Frankrijk en buitenland. Ik heb nog geen (online) winkel kunnen spotten die dit merk verkoopt. Gemiste kans! Voor de dichtstbijzijnde vestiging moet je naar België afreizen. Meer informatie en inspiratie op: sergent-major.com. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten