vrijdag 8 maart 2013

Baby: pick a name

Er zijn miljarden mensen op de wereld gezet, allemaal met een eigen identiteit en bijbehorende naam. Stoere namen, lieve namen, klassieke namen, moderne namen, internationale namen, hockeynamen... Zoek tussen het massa-aanbod maar eens een passende naam uit voor je baby.
Ik word blij van de meeste hockeynamen en bloem gerelateerde namen. Gelukkig mijn man ook, dus de namen voor onze kids waren redelijk vlot bepaald.
Toch is de twijfel gaandeweg de zwangerschappen wel eens toegeslagen. Eigenlijk niet zo gek. Een naam draag je immers voor de rest van je leven en eenmaal in de schoot geworpen kom je er niet zo eenvoudig meer vanaf.
Gelukkig is er voor iedere smaak een passende naam te vinden. Het is niet goed of fout, jij bepaalt! Op zoek naar inspiratie? Op voornamelijk.nl vind je regelmatig nieuwe berichten over voornamen van bekende Nederlanders en hun kids, de stand van zaken over modenamen, hockeynamen én opmerkelijke nieuwsberichten over babynamen.
Houd je van gekke en opmerkelijke namen en heb je zin om te lachen? Kijk dan eens op vernoeming.nl, hier werd onlangs een lijst gepubliceerd met de vreemdste kindernamen uit 2012.

Gymtassen met naam: simplycolors.nl/rainbowbasics.nl