donderdag 21 maart 2013

Kids fashion: hamburger gekte

Sinds de mini spaaractie van de AH is de hamburger gekte bij mijn zoon toegeslagen. Elke dag worden er thuis hamburger 'torentjes' bereid. Wie het meeste beleg op de broodjes weet te stapelen, zonder dat het omvalt, heeft gewonnen. Dit vraagt natuurlijk om een passende outfit. Op hema.nl spotte ik dit leuke t-shirt met hamburger print. Het maakt onderdeel uit van de nieuwe kindercollectie van de Hema, gekenmerkt door frisse lentekleuren. Om op te eten :)!

Jongens t-shirt met hamburger print: Hema

zondag 10 maart 2013

Ouderwets gezellig: eierkoeken versieren

Zondagochtend 6.30 uur, de kids zijn wakker dus wij ook. Nadat de kids van drinken zijn voorzien, spelen we samen met de Lego, lezen we boekjes voor, kijken we een filmpje, helpen we allemaal mee aan het ontbijt en dan is het om 10 uur tijd voor een nieuwe activiteit: eierkoeken versieren. Geen ingewikkelde cup- of popcakes creaties voor ons, gewoon ouderwets gezellig eierkoeken versieren.

Wat heb je er voor nodig?
  • Eierkoeken
  • Snoep/fruit
    Leg al het snoep en/of fruit klaar wat je in huis kunt vinden (bv. snoepveters, smarties, fruitella, druiven, banaan)
  • Glazuur
    Doe poedersuiker in een kom en roer er druppels water doorheen. Als je glazuur te droog is voeg dan druppel voor druppel extra water toe, totdat de dikte van chocoladepasta is bereikt. Voeg voor een lekker smaakje en leuk kleurtje een beetje ranja, diksap of jam toe.

Smeer glazuur op de eierkoeken en de versierpret kan beginnen! Enjoy!


'Papa' & 'Babyzusje'

zaterdag 9 maart 2013

Doe mij nog maar een sjaal

Mijn favoriet onder de accessoires: de sjaal! Het geeft een outfit net de finishing touch die het nodig heeft, en het straalt op en top vrouwelijkheid uit. We zien de sjaal als mode-item steeds vaker om de nek van vrouwen verschijnen. En het zijn zeker niet alleen de dames op leeftijd die ermee weg komen!
Mijn nieuwste aanwinst van Moschino is zakelijk met een twist. Ideaal voor naar mijn werk én voor een weekendje shoppen in Milaan. De plattegrond op de sjaal wijst je namelijk rechtstreeks de weg naar de winkel van Moschino. Hoe handig is dat :-)!

Sjaal: Moschino


vrijdag 8 maart 2013

Baby: pick a name

Er zijn miljarden mensen op de wereld gezet, allemaal met een eigen identiteit en bijbehorende naam. Stoere namen, lieve namen, klassieke namen, moderne namen, internationale namen, hockeynamen... Zoek tussen het massa-aanbod maar eens een passende naam uit voor je baby.
Ik word blij van de meeste hockeynamen en bloem gerelateerde namen. Gelukkig mijn man ook, dus de namen voor onze kids waren redelijk vlot bepaald.
Toch is de twijfel gaandeweg de zwangerschappen wel eens toegeslagen. Eigenlijk niet zo gek. Een naam draag je immers voor de rest van je leven en eenmaal in de schoot geworpen kom je er niet zo eenvoudig meer vanaf.
Gelukkig is er voor iedere smaak een passende naam te vinden. Het is niet goed of fout, jij bepaalt! Op zoek naar inspiratie? Op voornamelijk.nl vind je regelmatig nieuwe berichten over voornamen van bekende Nederlanders en hun kids, de stand van zaken over modenamen, hockeynamen én opmerkelijke nieuwsberichten over babynamen.
Houd je van gekke en opmerkelijke namen en heb je zin om te lachen? Kijk dan eens op vernoeming.nl, hier werd onlangs een lijst gepubliceerd met de vreemdste kindernamen uit 2012.

Gymtassen met naam: simplycolors.nl/rainbowbasics.nl