woensdag 20 februari 2013

Kids fashion: klaar voor de lente

Soms zijn er van die momenten dat ik graag weer in maat 80 zou willen passen. Ik werd helemaal happy bij het zien van de nieuwste items van de baby girl-collectie van ZARA. De collectie kenmerkt zich door bloemenprints op jeans, jacks en sneakers en laat skinny's in vrolijke kleuren en hippe ballerina's met dierenprint zien. Erg schattig zijn ook de jurken met kanten details en items met applicaties. Ik heb de lente maar alvast in huis gehaald :)!

Bloemenbroek: H&M | Vest met strikken: ZARA

zaterdag 9 februari 2013

Keukenmini's: vlug naar de Appie

Mama wanneer gaan we weer naar de Albert Heijn? Ik wil nieuwe boodschappen verzamelen. Doe mij maar een worst, maïs en een hamburger. Is het niet geniaal dat je dit als supermarktketen kunt bewerkstelligen?

Vanuit mijn rol als mama en marketeer kijk ik altijd uit naar de acties die Albert Heijn initiëert. Vorig jaar waren de boodschappenmini's al een groot succes. Overal op Facebook en andere sociale media zag ik foto's van kleine supermarktmanagers voorbij komen.

Tja, je bent dan ook gek als je een succesformule niet herhaalt. De nieuwe campagne van de AH 'Jij kan alles maken' is afgelopen maandag van start gegaan. Naast een speciale Allerhande voor kinderen, boordevol lekkere gerechten, kunnen we onze lol op met 50 soorten keukenmini's. Met deze mini producten en bijbehorend kartonnen speelgoed-keukentje worden kinderen geïnspireerd hun eigen fantasiegerechten te maken. De actie loopt nog tot en met zondag 17 maart. Wij zijn thuis al volop aan het sparen :)!

vrijdag 8 februari 2013

Speelgoed: kleine coureur

Eén van de eerste woordjes van mijn zoon was auto en vanaf dat moment is ook alles op wielen interessant. Rond 2,5 jaar begon de fascinatie voor skelters. Hoe kan het ook anders, de ene 'grote' jongen na de andere crost op straat met zijn skelter voorbij. Een kado voor zijn derde verjaardag was dan ook snel bedacht: zijn eerste skelter is een feit. De meeste skelters zijn pas vanaf een jaar of 4/5 geschikt, het leuke aan de Puky is dat je vanaf 3 jaar al goed bij de pedalen kunt. Onze kleine coureur is er dol op.

Puky skelter F20L: skelters.nl